<-------Fable 2------->

Go down

<-------Fable 2------->

Post by TerrorOfDeath on Sun Oct 19, 2008 2:19 pm

Основне функције

* У земљи далеко, далеко. Гамере ће поново ново проширено свијет Албион више од 500 година након догађаја из првобитног "Фабле", где су слободни за истраживање крајолика и отворено тумарање околице. За праву цену, свака кућа, кућица, тамница и дворац је на продају. Играчи могу сведочити како је свијет расте и мења се у одговору на њихове одлуке у јединствене и невероватна начине како они открију Албион као да по први пут.
* Бори се с лакоћом. "Фабле ИИ" пионира нови борбени систем дизајниран за допустити играчима да заиста мајстор руке оружја као што су мачева и мацес, кретала ратне оружја као што су цроссбоус и оружја, и потпуно нови систем магија. Те три дисциплине, док је врло приступачне, такође су невероватно дубоки, и дозвољава играчима да микс борбених стилова и постати све што је из мајстора мачевалац за КВ луталица на зло чаробне уиелдер, сваки користећи различит једном дугме на Xbox 360 контролер.
* Хероја је најбољи пријатељ. То гроундбреакинг Уз игру је саставни на тему безусловно љубити у "Фабле ИИ." Плејер је псећи друг ће деловати као пријатељ, компас и заштитник. Играчи морају хранити само њихово псето и он ће љубав безусловно, стварање веза које се поставља емоције њени путовања кроз чаробан свијет.
* Искуство у свијету заједно. По први пут у "Фабле" серије, гамере може искуство је простран и иммерсиве свијет "Фабле ИИ" с пријатељима, или на исти кафе или преко Xbox Live заједно у задруге моде.2 "Фабле ИИ" ембодиес је нови Ксбокс ће проширити искуство и Xbox Live услуга додатно уз увођење орбс. Орбс допустити за бешавне ЛИВЕ Цо-оп играти и интеракције с другим "Фабле ИИ" играча.
* Ксбокс ЛИВЕ Аркада "Фабле ИИ" Пивница Игре зарадити велике злата. Лионхеад Студиос је давати без паралеле кроз искуство за гамере Ксбокс ЛИВЕ Арцаде. Гамере можете почети зарађујете у игри валуту за "Фабле ИИ" свијет у августу 2008, пред игре пустити да у малопродаји, преузимањем и играти један за Ксбокс ЛИВЕ Арцаде наслова, која садржи три цасино-стыле минигамес под називом "Фортуне'с Тоуер "," Кеыстонеу "и" Спиннербокс. "Гамере може побиједити ставке као што су пас трикови, напитака и чоколаде; откључавање 15 комада појам умјетности; и користити злато зарадио на куповину оружја, Оклоп и висе у" Фабле ИИ. "Овај је први-а своје-каквих искуства за гамере да може се наћи само на Xbox Live Аркада

Trailer
Spoiler:
Game Play
Spoiler:
Fable 2 10 Minutes of Gameplay Footage NEW!
https://www.youtube.com/watch?v=m9WpCYw5KzM&feature=related
Preuzeto
Spoiler:
TerrorOfDeath
TerrorOfDeath
Advanced Gamer
Advanced Gamer

Number of posts : 69
Age : 24
Location : Pozarevac
Opomena: :
0 / 1000 / 100

Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum